Rabobank ClubSupport

Stem nu op Semper Avanti Grashoek!

Rabobank steunt met Rabo ClubSupport de verenigingen en stichtingen ook in onze regio. Elk jaar stellen ze hiervoor een bedrag beschikbaar. Dit bedrag verdelen ze over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden krijgen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs mogen uitbrengen.

Als lid van jouw Rabobank kun je van 5 t/m 25 oktober stemmen op jouw favoriete vereniging. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat ook jij je stem kunt uitbrengen.

Kan Fanfare en Drumband Semper Avanti op jouw stem rekenen?

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Terug

Zondag 6 oktober 2019 Natuurwandeling rond Grashoek.

Het wandelcomité van fanfare en drumband Semper Avanti uit Grashoek, Lid van de KWBN afd. Limburg organiseert op zondag 6 oktober a.s. haar volgende natuurwandeltocht.

Ook dit jaar heeft de organisatie alles in het werk gesteld om de wandelaars een fraaie en afwisselende tocht aan te bieden.

Terug

Spek de Kas, BOX 71: Jumbo Harald & Ilse van Beek Panningen

Aanstaande maandag is het dan zo ver; dan start de Spek de kas actie bij Jumbo Panningen! Van maandag 12 augustus t/m zondag 20 oktober ontvangt iedere klant bij 15 euro aan boodschappen een voucher met daarop een unieke code t.w.v. 15 eurocent. De vouchers kunnen online worden verzilverd via www.vuldekas.nl/jumbopanningen, maar ze kunnen ook worden ingeleverd in de daarvoor bestemde inleverboxen in de winkel. In dit laatste geval is het aan de vereniging/school om de code online in te voeren. Het is aan jullie om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk klanten hun codes toewijzen aan jullie vereniging/school. Immers; hoe meer codes er zijn toegewezen, hoe hoger het eindbedrag.

BOX 71

Terug

Reunie concert: zaterdagavond 27 oktober 2018, aanvang 19:30

Omdat Fanfare en Drumband “Semper Avanti” dit jaar 65 jaar bestaat, gaat de vereniging een reünie en een reünie-/jubileumconcert organiseren op zaterdagavond 27 oktober 2018; aanvang 19.30 uur.

Alle leden, maar vooral ook oud-leden van de vereniging kunnen hieraan meedoen als zij willen. De vereniging wil alle oud-leden die hier interesse in hebben, vragen om zich hiervoor te melden via mailadres: info@semper-avanti.nl

Wij beschikken wel over heel veel namen van oud-leden, maar hebben niet meer de adressen enz. up to date.  Daarom het verzoek aan iedereen die interesse heeft, om dit even via de mail door te geven, dan beschikken we meteen over de e-mailadressen. Dan kunnen we daarna de nodige informatie versturen via de mail. Geef in de mail ook even door welk instrument je in het verleden gespeeld hebt, dit om misverstanden te voorkomen en om er tijdig voor te kunnen zorgen, dat er genoeg instrumenten beschikbaar zijn.

Heeft u familieleden die lid zijn geweest van de fanfare of de drumband en die elders zijn gaan wonen (die wij dus niet bereiken via dit artikel), wilt u dit dan aan hen doorgeven en/of laten lezen.  Alvast bedankt voor uw medewerking.

Heeft u geen interesse om mee te spelen, maar wilt u wel bij deze reünie / dit concert aanwezig zijn, geef dit dan ook even door via de mail, dan kunnen wij u t.z.t. persoonlijk een uitnodiging mailen.

Graag reageren voor 1 juli a.s. via: info@semper-avanti.nl

Voor nadere informatie zullen wij u t.z.t. informeren via de plaatselijke weekbladen, de website van onze vereniging en de Facebookpagina: Fanfare - Drumband Semper Avanti.

Terug