Reunie concert: zaterdagavond 27 oktober 2018, aanvang 19:30

Omdat Fanfare en Drumband “Semper Avanti” dit jaar 65 jaar bestaat, gaat de vereniging een reünie en een reünie-/jubileumconcert organiseren op zaterdagavond 27 oktober 2018; aanvang 19.30 uur.

Alle leden, maar vooral ook oud-leden van de vereniging kunnen hieraan meedoen als zij willen. De vereniging wil alle oud-leden die hier interesse in hebben, vragen om zich hiervoor te melden via mailadres: info@semper-avanti.nl

Wij beschikken wel over heel veel namen van oud-leden, maar hebben niet meer de adressen enz. up to date.  Daarom het verzoek aan iedereen die interesse heeft, om dit even via de mail door te geven, dan beschikken we meteen over de e-mailadressen. Dan kunnen we daarna de nodige informatie versturen via de mail. Geef in de mail ook even door welk instrument je in het verleden gespeeld hebt, dit om misverstanden te voorkomen en om er tijdig voor te kunnen zorgen, dat er genoeg instrumenten beschikbaar zijn.

Heeft u familieleden die lid zijn geweest van de fanfare of de drumband en die elders zijn gaan wonen (die wij dus niet bereiken via dit artikel), wilt u dit dan aan hen doorgeven en/of laten lezen.  Alvast bedankt voor uw medewerking.

Heeft u geen interesse om mee te spelen, maar wilt u wel bij deze reünie / dit concert aanwezig zijn, geef dit dan ook even door via de mail, dan kunnen wij u t.z.t. persoonlijk een uitnodiging mailen.

Graag reageren voor 1 juli a.s. via: info@semper-avanti.nl

Voor nadere informatie zullen wij u t.z.t. informeren via de plaatselijke weekbladen, de website van onze vereniging en de Facebookpagina: Fanfare - Drumband Semper Avanti.

Terug

Zondag 7 oktober 2018 Natuurwandeling in en rond Grashoek.

Het wandelcomité van fanfare en drumband Semper Avanti uit Grashoek, Lid van de KWBN afd. Limburg organiseert op zondag 7 oktober a.s. haar volgende natuurwandeltocht.

Ook dit jaar heeft de organisatie alles in het werk gesteld om de wandelaars een fraaie en afwisselende tocht aan te bieden.

Terug

Spek de Kas, box 66: Jumbo Harald & Ilse van Beek Panningen

BOX 66

Terug